Βαγγέλης Μουλαράς

Ο Βαγγέλης Μουλαράς είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κωμικούς που διαθέτουν μπόλικο ύψος και έχει μια μοναδική ικανότητα στο να κατεβάζει πράγματα από τα ψηλά ράφια. Ξεκίνησε την πορεία του στο stand-up comedy στα τέλη του 2014 στο «Open Mic» του Μαιευτήριο Comedy Club και πολύ γρήγορα αναδείχθηκε στον κωμικό με τα περισσότερα friendzone στην ιστορία του θεσμού.

Από νικητής στο διαγωνιστικό τμήμα του «Open Mic» και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής stand-up κοινότητας, πολύ γρήγορα κατάφερε να συμμετέχει τακτικά σε επαγγελματικές παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπως και σε περιοδείες ανά την επικράτεια της χώρας. Έχει πάρει μέρος σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ όπως το «Athens Comedy Festival», το «Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης», το «Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης» και το «Avaton International Comedy Festival». Αποκορύφωμα της σύντομης καριέρας του αποτελεί το κέρασμα αναψυκτικού στο γυράδικο της γειτονιάς του γιατί ”Τα είχε πει ωραία τις προάλλες”.

Επίσης, διέτελεσε συμπαρουσιαστής ενός από τα πρώτα ελληνικά κωμικά podcast με τίτλο «Ταπεινοί και Καταφρονεμένοι» και της εκπομπής «Χομπίστες» στο Yellow Radio, όπως και της εκπομπής «Πρωινή Σύγκλητος» στον 1055 Rock με τον Αλέξανδρο Χαριζάνη.

Τέλος, ήταν συν-δημιουργός και συμπαρουσιαστής της κωμικής εκπομπής με σκετς σχετικά με το dating «ΣυμβουLOVEτορες» μαζί με τον Ανδρέα Πασπάτη. Από το φθινόπωρο του 2018, κατοικοεδρεύει στην πρωτεύουσα. Μιλάει ελληνικά, αγγλικά και στο αντίθετο φύλο με δυσκολία.