Άλεξ Κένσιν Αποστολόπουλος

Ο Άλεξ Κένσιν Αποστολόπουλος ασχολείται με το stand- up comedy από το 2012, αλλά λόγω ενοχών λέει όμως “κυρίως από το 2015”. Έχει δεκάδες παραστάσεις στο ενεργητικό του και δεκάδες παραινέσεις τύπου “άστα αυτά και βρες καμιά δουλειά”.

Έκανε προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στην Επικοινωνία. Κάθε φορά που μπαίνει με άλλον άνθρωπο στην πολυκατοικία, πάει με τις σκάλες. Μένει στον 7ο. Και όλοι στην πολυκατοικία είναι συγγενείς του. Επειδή είναι Ρομά-ΠΩ, ΑΛΕΞ ΣΤΑΜΑΤΑ.

Το 2018 συμμετείχε για πρώτη φορά στη φιλανθρωπική παράσταση που διοργανώθηκε για το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο του «Athens Comedy Festival». Η παράσταση δεν πραγματοποιήθηκε ξανά. Το 2019 μαγνητοσκόπησε το πρώτο του 15λεπτο στην παράσταση «Comedy Takeover» στο Six Dogs. Δεν του επέτρεψαν να μπει ξανά στο χώρο. Με έναν πρόχειρο υπολογισμό γράφει 2 λεπτά τη χρονιά (ή 4, αφού είπαμε “κυρίως από το 2015“) Νιώθει άβολα να μιλάει για τον εαυτό του στο γ’ ενικό και τα βράδια εύχεται να γίνει Youtuber.